Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 31.03.2022 14:36
Кількість переглядів: 362

В ході позачергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулось при міському голові Василю Козаку, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, секретаря виконкому Ауріки Мойсеєнко та старост населених пунктів громади розглянуто низку питань у сфері захисту прав та законних інтересів дітей.

Зокрема, членами виконавчого комітету прийнято рішення про недоцільність позбавлення батьківських прав жителя одного із населених пунктів громади відносно його малолітніх дітей. Прийнято рішення надати батькові термін на виправлення ситуації.

Розглянуто також питання про надання статусу дитини-сироти малолітній дівчинці, а також визначено бабусю опікуном дитини. Вирішено ряд питань щодо захисту майнових прав дітей.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про уповноваження посадових осіб на видачу довідок внутрішньопереміщеним особам. Так, зазначені довідки видаватимуть фахівці відділу з питань соціального захисту населення Сокирянської міської ради, управління – Центру надання адміністративних послуг (Центру Дія), а також старости населених пунктів громади.

Розглянуто також питання внесення змін до бюджету Сокирянської територіальної громади на 2022 рік, про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам та низку інших, важливих для життєдіяльності громади питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь