В ході позачергового засідання виконавчого комітету розглянуто питання внесення змін до бюджету Сокирянської територіальної громади на 2022 рік

Дата: 01.04.2022 14:38
Кількість переглядів: 376

Зміни стосувались перерозподілу залишків державних освітніх субвенцій, які утворились станом на 01.01.2022 року. Зокрема, члени виконавчого комітету спрямували вільні залишки освітньої субвенції та субвенції на особливі освітні потреби у сумі понад 995 тисяч гривень на фінансування заходів з територіальної оборони. Частину зазначених коштів у сумі трохи більше 155 тисяч гривень буде спрямовано на пошиття розвантажувальних жилетів для військових.

Підставою для ухвалення рішення стало прийняття Кабінетом Міністрів України Постанови від 26.03.2022 №365 «Про внесення змін до порядків та умов, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 р. №6 і від 14 лютого 2017 р. №88». Змінами передбачено дозволити місцевим бюджетам використовувати залишки коштів освітньої субвенції та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, збережених на рахунках місцевих бюджетів станом на 01.01.2022 року.

Вказані кошти дозволено використовувати на наступні потреби: заходи територіальної оборони; задоволення продовольчих потреб цивільного населення; евакуацію/вивезення/переміщення цивільного населення із місцевості, де ведуться бойові дії, та небезпечних територій у безпечні місця, зокрема на оплату транспортних послуг, пально-мастильних матеріалів, облаштування місць розміщення громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце проживання/перебування, оплату інших заходів, спрямованих на підтримку цивільного населення в умовах воєнного стану; оплату інших заходів, спрямованих на підтримку цивільного населення в умовах воєнного стану.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь