Представлено поліцейських офіцерів Сокирянської територіальної громади

Дата: 02.04.2022 18:56
Кількість переглядів: 318

В ході позачергового засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради старостам населених пунктів громади, а також керівникам структурних підрозділів міської ради, підприємств, установ та організацій представлено поліцейських офіцерів громади.

Серед основних завдань поліцейського офіцера громади –оперативне реагування на звернення громадян, здійснення досудового розслідування кримінальних вчинків у формі дізнання, слідкування за безпекою дорожнього руху та дотриманням правил благоустрою мешканцями підпорядкованої території, а також підтримання партнерських стосунків з жителями та установами громади. Тобто «шериф» спрямований на безпеку та захист населення. Він не залучатиметься чергувань у відділенні поліції, конвоювання засуджених та інших заходів.

Наразі, на території Сокирянської громади працюють 4 офіцери. 2 офіцери матимуть робоче місце на базі Центру надання адміністративних послуг міської ради – в місті Сокиряни. Ще для двох правоохоронців облаштовано поліцейські станції у селах Білоусівка та Романківці.

Відтак, округ до якого увійшло місто Сокиряни та село Волошкове – відходить до компетенції поліцейського офіцера громади - Пилипчука Констянтина Вікторовича (контактний телефон 0674398880)

На території станції «Сокиряни», а також сіл Гвіздівці, Олексіївка, Новоолексіївка – працюватиме поліцейський офіцер громади - Томнюк Олег Миколайович (контактний телефон 0976851615).

На території сіл Коболчин, Сербичани та Білоусівка працюватиме поліцейський офіцер громади - Лях Сергій Валентинович (контактний телефон 0963097675).

Дотримання правопорядку в селах Вітрянка, Кулішівка та Романківці контролюватиме поліцейський офіцер громади - Матковський Сергій Іванович.

На території сіл Василівка, Розкопинці, Ожеве, Ломачинці, до призначення поліцейського офіцера громади, працюватиме дільничний офіцер відділення поліції №1 м.Сокиряни – Руснак Денис Анатолійович (контактний телефон 067-865-03-49).

В селах Грубна, Селище, Братанівка – працюватиме дільничний офіцер відділення поліції №1 м.Сокиряни – Швець Денис Павлович (контактний телефон 098-803-03-12).

Села Михалкове, Галиця та Непоротове входять до компетенції дільничого офіцера поліції Мігалескула Василя Мануїловича (контактний телефон 097-749-10-08).

В селах Шебутинці, Кормань, Лопатів працюватиме дільничний офіцер поліції Станкевич Дмитро Олександрович (контактний телефон 097-130-93-72)

У разі виникнення необхідності, жителям населених пунктів громади звертатись до поліцейських офіцерів громади або до дільничних інспекторів поліції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь