Близько трьох десятків питань із різних сфер життєдіяльності громади розглянуто депутатами міської ради в ході позачергової сімнадцятої сесії

Дата: 15.04.2022 14:09
Кількість переглядів: 258

Під головуванням міського голови Василя Козака, сьогодні, 15 квітня, відбулась позачергова сімнадцята сесія Сокирянської міської ради. На пленарне засідання прибув 21 депутат з 26. За участю голови Дністровської районної ради Олександра Янчака, секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, окремих депутатів обласної ради, керівних профільних структурних підрозділів та комунальних підприємств громади, старост населених пунктів, розглянуто майже три десятки питань порядку денного.

Перед початком пленарного засідання всі присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України та тих, хто став жертвами підступної війни.

Далі міський голова Василь Козак з нагоди ювілейних днів народжень вручив Почесні грамоти Сокирянської міської ради та подякував за багаторічну сумлінну працю Галині Іванівні Пленгей – директору Сокирянського комунального госпрозрахункового  підприємства «Профдезінфекція»; Валерію Михайловичу Степаненку – депутату міської ради та директору опорного закладу «Романковецький ліцей ім. академіка К.Ф. Поповича» та Лідії Олексіївні Козак – заступнику начальника відділу обслуговування громадян №2 управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

В ході сімнадцятої сесії депутатами опрацьовано, зокрема, наступні питання:  внесення змін до Програми щодо сприяння організації та виконання завдань територіальної оборони у територіальній громаді на 2022- 2024 роки; затвердження Статуту комунального підприємства «Комунальник»; призначення директорів на вакантні посади двох комунальних підприємств міської ради; внесення змін до Положення про юридичний відділ; створення індустріального парку «Енергія Буковини» та затвердження його Концепції.

Ряд питань стосувався майна та об’єктів комунальної власності громади.

Розглянули депутати і низку питань зі сфери земельних відносин та питання щодо виконання бюджету громади за І квартал 2022 року та щодо внесення змін до міського бюджету на поточний рік.

 Йшла мова і про порядок організації харчування вихованців закладів дошкільної та вихованців загальної середньої освіти, а також про закріплення окремих територій обслуговування за освітніми установами.

Всі питання порядку денного попередньо опрацьовано членами постійних комісій на спільному засіданні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь