Обговорено ряд питань зі сфери освіти громади

Дата: 18.04.2022 15:54
Кількість переглядів: 185

Сьогодні, 18 квітня, під головуванням начальника відділу освіти міської ради Галини Рябко, відбулась онлайн нарада з директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади.

В ході дистанційної зустрічі йшлося, зокрема, про порядок завершення 2021/2022 навчального року та про основні аспекти проведення зовнішнього незалежного оцінювання у поточному році.

Як поінформували фахівці відділу освіти міської ради, цьогоріч замість традиційного ЗНО вступники складатимуть національний мультипредметний тест у комп’ютерному форматі. Це, своєю чергою, створить максимально безпечні умови для учасників вступної кампанії. Завдання національного мультипредметного тесту відповідатимуть змісту програм зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів і будуть аналогічними до використовуваних у ЗНО.

Окрім того, учасники наради обговорили заходи підготовки закладів загальної середньої освіти громади до нового навчального року та опалювального сезону. Приділено увагу й підсумкам проведення атестації педагогічних кадрів освітніх установ.

Також йшлося про дотримання законодавства в сфері освіти під час військового часу та розроблення мобілізаційного плану закладами освіти.

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь