Депутати Сокирянської міської ради ухвалили рішення виділити земельну ділянку для будівництва тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 19.04.2022 09:20
Кількість переглядів: 172

Для цих потреб народні обранці передбачили ділянку, на якій розташоване приміщення колишнього тубдиспансеру в місті Сокиряни. За рішенням сесії, приміщення лікувального закладу підлягає списанню та демонтажу.

«У межах нової програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, ініційованої Президентом України, передбачається будівництво житла для  громадян, котрі виїхали з районів бойових дій» - повідомив міський голова Василь Козак. «Наше завдання - зробити все від нас залежне, аби створити належні умови для того, щоб тимчасове житло почало будуватись якомога скоріше і люди мали де жити» - додав Василь Васильович.

Будівництвом тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб займатиметься комунальне підприємство Сокирянської міської ради «Комунальник». Керівник підприємства – Дмитро Гармаш має вагомий досвід у питаннях будівництва, а також співпраці з іноземними компаніями, які мають можливість інвестування в економіку.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь