Колективи закладів освіти громади згуртовуються для впорядкування територій

Дата: 19.04.2022 14:30
Кількість переглядів: 243

В рамках проведення місячника санітарної очистки території Сокирянщини, який проходить за розпорядженням Сокирянського міського голови Василя Козака, колективи навчальних закладів громади активізували свою роботу, аби навести лад на підпорядкованій місцевості, здійснити її озеленення та благоустрій.

Так, днями, колективом Гвіздівецького ліцею впорядковано шкільне подвір’я. Аби надати території ще більш естетичного вигляду, працівниками ліцею висаджено кущі самшиту, а стовбури струнких ялинок, які розташовані тут, замайоріли патріотичними синьо-жовтими кольорами.

Долучились до благоустрою та озеленення шкільної території і у Михалківському ліцеї. Вчителі, учні та технічний персонал закладу висадили нові зелені насадження, впорядкували клумби, здійснили побілку дерев. Спільними зусиллями вдалось навести лад на всій території ліцею.

Активно до благоустрою та озеленення взялись і Сокирянському вищому професійному училищі. Колектив закладу доклав чимало зусиль, аби  надати по-справжньому весняного та впорядкованого вигляду установі.

Закликаємо усіх жителів громади долучитись до місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Сокирянщини, впорядкувати власні господарства та прилеглі території. Адже про гарний вигляд та благоустрій Сокирянської громади ми повинні дбати разом!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь