У старостинських округах громади не припиняється робота з благоустрою територій

Дата: 19.04.2022 15:14
Кількість переглядів: 250

Аби впорядкувати краєвиди Сокирянщини та покращити їх загальний естетичний вигляд старостинські округи та небайдужі жителі громади об’єдналися задля досягнення спільної благородної мети.

Так, днями, в рамках проведення місячника санітарної очистки, який наразі проходить на Сокирянщині, працівники Корманського старостинського округу на чолі із старостою Олесею Базелюк  разом із небайдужими мешканцями населеного пункту здійснили прибирання території берега річки Дністер,  а також навели лад біля місцевої церкви та кладовища.

Варто зауважити, що спецтехніку для виконання такої важливої справи, за розпорядженням Сокирянського міського голови Василя Козака, надало комунальне підприємство міської ради «Сокиряни-Благоустрій». Пальне для екскаватора та  автомобіля-самоскида придбали активні жителі округу.

Як зауважує міський голова Василь Козак, така спільна робота і бажання зробити своє життя кращим – є гарним прикладом для наслідування.

З неабияким ентузіазмом підійшли до санітарної очистки місцевості і в Сербичанському старостинському окрузі. З нагоди Міжнародного дня довкілля працівники округу разом із старостою Михайлом Братушком та спільно із робітниками соціальної сфери та працівниками культури здійснили прибирання автобусних зупинок та прилеглих до них територій, місцевого стадіону і придорожньої смуги.

Зазначимо, що відповідно до розпорядження міського голови Василя Козака, весняний місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Сокирянщини триватиме до 04 травня, але підтримувати належний стан об’єктів господарювання та територій необхідно щоденно, тому закликаємо жителів громади виявити активність у впорядкуванні своїх обійсть та прилеглої місцевості.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь