Громадяни із інших регіонів України, які тимчасово мешкають на базі закладу загальної середньої освіти №1 м. Сокиряни, долучились до благоустрою шкільного двору

Дата: 04.05.2022 17:30
Кількість переглядів: 201

Так, спільно із господарським та технічним персоналом закладу освіти, громадяни, які прибули на Сокирянщину із областей, де тривають активні бойові дії, взяли участь у створенні нового вигляду свого тимчасового прихистку.

Біля класу під відкритим небом, який знаходиться на території шкільного подвір’я, висаджували нові зелені насадження – хвойні дерева та кущі. Гуртом вдалося зробити чимало, загалом понад 80 саджанців, які надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство», тепер радуватимуть як школярів так і всіх перехожих.

Колектив закладу загальної середньої освіти №1 м. Сокиряни щиро дякує громадянам, які тимчасово мешкають на базі установи за надану допомогу та висловлює щирі слова подяки за наданий природний матеріал для окраси шкільного подвір’я директору Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Василю Гончару та директору державного підприємства «Сокирянське лісове господарство» Олександру Чебану.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь