Відбулось чергове засідання адміністративної комісії міської ради

Дата: 06.05.2022 12:14
Кількість переглядів: 148

Сьогодні, 06 травня, під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко та керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко відбулось засідання адміністративної комісії міської ради.

На розгляд членів комісії було винесено чотири питання про адміністративні правопорушення – на підставі наданих правоохоронними органами протоколів та матеріалів.

Зокрема, розглянуто два протоколи, складені працівниками правоохоронних органів на жителів сіл Гвіздівці та Шебутинці про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, йдеться про – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згорання. За порушення вказаної норми передбачається накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вивчивши матеріали справи, члени адмінкомісії ухвалили рішення накласти на порушників стягнення у розмірі 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

«Неприпустимо у такий важкий час зловживати алкоголем, а ті, хто здійснює його продаж попри заборони, повинні відповідати згідно із законом» - зазначив перший заступник міського голови Іван Гангал.

Окрім того, в ході засідання розглянуто два адмінпротоколи, складені на жителів громади, які здійснювали торгівлю саджанцями плодових дерев без цінників та документів на товар, чим вчинили адміністративне правопорушення, передбачене ст. 159 КУпАП «Порушення правил торгівлі на ринках». Члени адмінкомісії ухвалили рішення накласти на громадян стягнення у розмірі 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь