Ми пам’ятаємо…

Дата: 09.05.2022 12:37
Кількість переглядів: 173

 

Цьогоріч відзначаємо 77-му річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Війні, яка забрала життя мільйонів українців…

Ми пам’ятаємо…

Історію пишуть герої –відважні хлопці та дівчата, які ціною власного життя борються за свободу, правду та мир. Герої, які здолали фашистського агресора та герої, які сьогодні дають гідну відсіч вже російським окупантам.

Сокирянщина пам’ятає своїх захисників, пам’ятає тих, хто віддав життя за вільне та нове майбутнє. Тож з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Сокиряни відбувся траурний церемоніал покладання вінків та квітів на території Меморіального комплексу – до пам’ятника загиблим воїнам-односельцям та Братської могили. Віддати шану та доземно вклонитись всім полеглим прийшли Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, секретар виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, начальник відділення поліції №1 (м. Сокиряни) Сергій Лунга, в.о. начальника  Сокирянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Іван Серебрянський та небайдужі громадяни.

У цей знаковий день присутні  вшанували хвилиною мовчання нових героїв та захисників, які полягли за Україну в російсько-українській війні. Невимовний біль сковує серце, коли бачимо  якою дорогою ціною ми змушені платити за мир на рідній землі у 21 столітті.

 «Перемогли нацизм – переможемо й рашизм» - під таким гаслом в Україні відзначають пам’ятні дні 8 та 9 травня 2022 року. Віримо, нова перемога близько!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь