Вони утвердили мир 77 років тому…

Дата: 09.05.2022 16:35
Кількість переглядів: 214

Сивочолі… Їм далеко за 90, але в пам’яті цих мужніх чоловіків і досі живуть спогади  про те, якою ціною дався мир тоді – у далекому 1945 році.

На території Сокирянщини залишилось лише п’ять учасників бойових дій у Другій світовій війні та одна жінка, яка прирівняна до інвалідів Великої Вітчизняної війни.

З року в рік ми вшановуємо цих відважних людей та висловлюємо щирі слова подяки за те, що утвердили мир на нашій рідній землі вже як 77 років.

Іван Георгійович Пилипчук, Борис Якович Заболотний, Іван Васильович Жалюк, Петро Васильович Нікуліца, Микола Степанович Дімітрюк, Ольга Никифорівна Лугініч  – шановані жителі Сокирянщини.

Тож сьогодні, 09 травня, з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,  Сокирянський міський голова Василь Козак, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко, начальник відділу культури і спорту Євген Пленгей, директор Територіального центру соціального обслуговування населення Сокирянської міської ради Наталія Гановська, начальник відділення поліції №1 (м. Сокиряни) Сергій Лунга, в.о. начальника  Сокирянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Іван Серебрянський привітали ветеранів із пам’ятним днем та вручили подарунки.

Слава нашим ветеранам – героям минулого і сьогодення! Слава їх героїзму, відданості і мужності!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь