Щоденна праця на спільну перемогу

Дата: 24.05.2022 11:01
Кількість переглядів: 231

Українці – дивовижна нація, дружня та надзвичайно щедра. Такий народ не здолає жоден ворог та окупант. Сила і правда народу України у його єдності, яку щодня та щохвилини не перестають демонструвати пересічні громадяни, в тому числі і жителі Сокирянської громади.

Щоденно жителі Сокирянщини збирають та відправляють до різних областей України вантажівки з гуманітарною допомогою, аби допомогти та підтримати своїх захисників.

Так, днями продукти харчування, фрукти, солодощі та речі першої необхідності спрямували дружні жителі села Грубна на східні рубежі нашої держави, де службу проходять захисники з Сокирянщини, а також Дністровського району.

Такі важливі та потрібні вантажі грубнянці відправляють до «найгарячіших точок» щотижня. Продукти та все необхідне збирають та вантажать власними силами. Окрім того, надають кошти й на придбання палива для заправки авто, яке транспортує допомогу. Доставляє гуманітарні вантажі місцевий підприємець Костянтин Ярмійчук, який з початком війни росії проти України активно займається волонтерською діяльністю та спільно з друзями – однодумцями власним транспортом довозить такі необхідні для військових та населення, яке перебуває в зоні проведення активних бойових дій, речі.

Важливим елементом кожного вантажу, який доставляється українським захисникам – листи та малюнки, які пишуть та виготовляють учні Грубнянського навчально-виховного комплексу. Мужні захисники зауважують, що виготовлені дитячими руками листівки пахнуть домом і миром. Вони підтримують бойовий дух хлопців та наближають до перемоги.

Дякуємо кожному жителю громади за підтримку української армії! Дякуємо кожному волонтеру, який ризикуючи життям доставляє такі важливі вантажі! Дякуємо небайдужим благодійникам на території України та за її межами, які роблять все можливе, а  часом і не можливе, аби придбати найнеобхідніші для військових речі!

Ми сильні разом! Ми непереможні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь