Розглянуто протоколи про адміністративні правопорушення, вчинені жителями громади

Дата: 24.05.2022 13:06
Кількість переглядів: 195

Сьогодні, 24 травня, під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко відбулось засідання адміністративної комісії.

На порядок денний було винесено дві справи про адміністративні правопорушення вчинені жителями громади.

Зокрема, члени адмінкомісії розглянули протокол, складений правоохоронними органами на мешканця села Романківці, який порушив правила торгівлі на ринку, а саме торгував саджанцями плодових дерев без цінників на них, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене статтею 159 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За порушення вимог вказаної статті КУпАП, громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

В ході засідання також опрацьовано протокол, складений на жителя села Романківці, який здійснив порушення на об’єкті благоустрою, облаштувавши стоянку для автомобіля та проїзд. Вказаний громадянин, здаючи в оренду приміщення для провадження діяльності одному із приватних підприємств, самовільно облаштував заїзд до пункту та організував місце для паркування авто у не призначеному для цього місці, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене статтею 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Громадянина, відповідно до чинного законодавства, притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу у розмірі 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в сумі становить 1360 грн.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь