Сокирянець Андрій Савчук – переможець обласного конкурсу читців художнього слова

Дата: 26.05.2022 15:41
Кількість переглядів: 177

Днями у Буковинському центрі культури і мистецтва відбувся ХХХІ обласний дистанційний конкурс читців, присвячений пам’яті Т.Г. Шевченка «Хвилююче слово Пророка».  До участі в заході долучились представники 35 територіальних громад області, а також виконавці художнього слова з Херсонщини. Всього ж конкурс зібрав понад 60 учасників у різних номінаціях.

Нашу громаду гідно представив сокирянець Андрій Савчук. Андрій посів І місце в номінації «Аматорське мистецтво художнього слова». Хлопець зміг натхненно відтворити невмируще Шевченкове слово, яке надихає кожного з нас у час героїчної боротьби за власну ідентичність. Наставник Андрія Савчука – режисер будинку народної творчості та дозвілля м. Сокиряни Валерій Кукілюк.

І це не одна перемога юного та талановитого жителя міста Сокиряни. У березні цього року Андрій став лауреатом ІІ ступеня дистанційного Відкритого конкурсу читців «В сім’ї вольній, новій», який щорічно організовує управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації. Хлопця нагороджено дипломом управління та Донецького обласного навчально-методичного центру культури.

Щиро вітаємо Андрія Савчука та його наставника Валерія Кукілюка із високими досягненнями та бажаємо творчого натхнення до нових здобутків! Дякуємо, що розвиваєте і популяризуєте українську культуру!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь