Для потреб Збройних сил України із Сокирянщини направлено 16 транспортних засобів, придбаних за кошти небайдужих жителів

Дата: 27.05.2022 16:23
Кількість переглядів: 204

Сокирянська громада намагається активно підтримувати своїх захисників та допомагати у питаннях забезпечення потреб Збройних сил України. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну жителями Сокирянщини придбано 16 автомобілів, які вже відправлено до військових частин.

Зокрема, два транспортних засоби за власні кошти придбали мешканці села Коболчин, по одній автівці направлено із сіл  Сербичани, Романківці, Ожеве.

Три автомобілі, серед яких і карета швидкої допомоги, закупили жителі села Грубна. За зібрані кошти придбали «швидку» і мешканці села Михалкове.

Три транспортних засоби попрямували для потреб армійців із села Білоусівка та ще чотири автівки, які забезпечили небайдужі жителі адміністративного центру громади та благодійники, вже служать військовим.

Варто зауважити, що автомобілі захисникам волонтери доставили вкомплектовані та наповнені продуктами харчування, засобами особистої гігієни та іншими необхідними речами.

Дякуємо всім небайдужим жителям, підприємцям, волонтерам, благодійникам Сокирянської громади за активну громадянську позицію та вагомий внесок у підтримку захисників України та у наближення Перемоги!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь