Один народ, одна країна! Сильні разом!

Дата: 30.05.2022 16:15
Кількість переглядів: 201

Громадяни із інших областей України, які через бойові дії вимушені покинути власні домівки, продовжують прибувати на Сокирянщину. Станом на 30 травня 2022 року у Сокирянській громаді зареєстровано близько трьох тисяч внутрішньо переміщених осіб. Більшість людей проживає в приватних домогосподарствах жителів громади, а також на базі закладів, які перебувають у власності релігійних організацій, а також готелях та садибах.

65 громадян вказаної категорії тимчасово проживають у  закладах освіти громади. Для потреб сімей із дітьми, які прибувають з територій проведення активних бойових дій, облаштовано Братанівський навчально-виховний комплекс та заклад загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни.

В освітніх установах створено всі умови, необхідні для проживання внутрішньо переміщених осіб, забезпечено безкоштовне триразове харчування, відповідні тепловий режим та освітлення.

За наявності необхідних речей, Сокирянська міська рада по можливості намагається забезпечувати всім необхідним громадян, які прибувають на територію громади із зони проведення активних бойових дій  та мають крайню потребу у отриманні допомоги. 

Всіляко підтримують внутрішньо переміщених осіб і пересічні жителі громади. Так, вправні господині села Романківці днями напекли запашних паляниць для жителів інших областей, які тимчасово мешкають на базі Братанівського навчально-виховного комплексу та закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни. Громадяни приємно вражені теплом та турботою жителів Сокирянщини  та щиро дякують за гостинність та частинку родинного тепла.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь