Випускник Сокирянського ліцею став призером турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах»

Дата: 30.05.2022 16:47
Кількість переглядів: 181

Сокирянський ліцей, на запрошення Державного біотехнологічного університету, взяв активну участь в  онлайн турнірі «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах».

Днями підбито підсумки конкурсу. За результатами – учень 11 класу Сокирянського ліцею Андрій Небесний, під керівництвом вчителя-наставника Світлани Швець, посів почесне ІІ місце.   

Даний захід проводився з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль у стабілізації економічного розвитку в умовах загострення військових дій на території України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу.

В складних конкурентних умовах в турнірі взяли участь 1342 учасника – учні шкіл, ліцеїв, студенти коледжів, технікумів та училищ всіх без винятку областей України, навіть тих регіонів, де ведуться бойові дії.

Призера Андрія Небесного, його наставника Світлану Іванівну Швець, а також директора Сокирянського ліцею Яну Василівну Бабін нагороджено дипломом, грамотою та подякою.

Щиро вітаємо з вагомими здобутками! Бажаємо надалі зростати творчо та інтелектуально! Хай супутниками всіх починань будуть успіх та удача!

 

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь