Вітання Сокирянського міського голови Василя Козака зі святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2022 09:03
Кількість переглядів: 141

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

 

Ось і завершився складний 2021-2022 навчальний рік. Так вже склалося, що на нашу нелегку українську долю випала спочатку затяжна боротьба з коронавірусною інфекцією, а 24 лютого у двері постукала страшна війна…

Але незважаючи на всі виклики сьогодення, попри перехід на дистанційне навчання,  ви змогли показати гідні результати в учнівських олімпіадах, всеукраїнських, обласних конкурсах та змаганнях.  Цим ви вкотре засвідчили, що українська нація незламна, що, не дивлячись на будь-які негаразди, ми були, є і будемо високоосвіченим та культурним народом.

Тож від імені міської ради, її виконавчого комітету прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника! Хай цей день подарує вам світлі надії та віру у завтрашній день! Попереду нас чекають нові виклики, але, впевнений, разом ми зможемо здолати будь-які з них!

Хвилююче у цей день випускникам, адже для них шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Попереду - нові незвідані дороги самостійного життя. Тож будьте гідними і справжніми громадянами своєї країни та творіть нову величну історію як України вцілому, так і Сокирянщини зокрема.

З нагоди свята Останнього дзвоника хочу щиро подякувати вчителям, які у ці складні часи докладають чималих зусиль, аби молоде покоління отримувало потрібні знання. Завдяки вам не зупинився навчальний процес і для дітей, які прибули на Сокирянщину разом із батьками із інших областей України. Щиро зичу вам міцного здоров’я, мудрості та терпіння у нелегкій вчительській справі.

Хай хвилюючий останній дзвоник пролунає у кожному серці учасника освітнього процесу настроєм віри та надії! Надії на те, що вже з нового навчального року учні зможуть сісти за свої парти та здобувати нові знання допитливо зазираючи вчителю у вічі!

Завершуємо навчальний рік з вірою в нашу перемогу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь