Незламні і жертовні матері під час війни

Дата: 31.05.2022 17:35
Кількість переглядів: 183

Сьогодні, у час війни, у кожного українця свій фронт. Але чи не найважче у цей складний час – матерям. Адже вони дають життя, а війна намагається його відібрати...

І чи не найголовніше досягнення жінок, діти яких  виборюють свободу, незалежність та мир для своєї Батьківщини,  – це те, що вони виховали хоробрих воїнів-захисників, синів та дочок України, які мужньо боронять рідну землю від ворожої навали.

Однією із таких матерів є Євгенія Іванівна Мамавка. Указом Президента України її сину полковнику Роману Михайловичу Мамавку присвоєно звання Герой України.

Євгенія Іванівна присвятила своє життя професії бібліотекаря та змогла посіяти зерна добра, любові, патріотизму та справедливості не тільки своїм дітям, але й чужим.

Так склалося, що пані Євгенія отримала важку травму, через яку була позбавлена можливості самостійно пересуватися, необхідна була операція… Аби допомогти жінці, Сокирянський міський голова Василь Козак  звернувся до директора Чернівецької обласної клінічної лікарні Дмитра Домбровського. Наразі, в рамках державної програми, Євгенію Іванівну вже прооперовано та розпочато курс реабілітації.

Сокирянська міська рада висловлює щирі слова вдячності директору Чернівецької обласної клінічної лікарні Дмитру Домбровському за вчасне реагування,  а також лікарям, які подбали про пані Євгенію та надали якісну медичну допомогу. Зокрема, Валентину Васильовичу Василову, Миколі Миколайовичу Швабу, Валентину Ауреловичу Цинтару,  Ігорю Івановичу Білику та Костянтину Григоровичу Дронику. Хай Господь поверне ваші затрачені сили сторицею!

Матері Героя України зичимо міцного здоровя, миру і спокою. Хай всі ваші рідні будуть в безпеці і приносять Вам втіху і радість!

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь