208 випускників закладів освіти громади відправились у самостійне життя

Дата: 31.05.2022 18:00
Кількість переглядів: 147

31 травня 2022 року для 4096-ти учнів закладів загальної середньої освіти Сокирянської громади пролунав особливий останній дзвоник. Війна внесла свої корективи в навчальний процес – діти здобували знання у дистанційній формі та під звуки сирен.

Цьогоріч у вільне самостійне життя відправились 208 випускників одинадцятих класів освітніх установ громади. Серед яких – 17 медалістів.

Не дивлячись на дистанційну форму навчання, учні завершили навчальний гідно. Адже мають 16 призових місць у захисті науково-дослідницьких робіт, а також вибороли 9 призових сходинок у ІІІ етапах Всеукраїнських олімпіад.

Гарно проявили себе і вихованці Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради, адже здобули 37 призових місць у різноманітних конкурсах.

Варто зазначити, що у зв’язку з воєнним станом, учнів початкової та базової шкіл звільнили від державної підсумкової атестації. Зовнішнє незалежне оцінювання також скасували, замість нього буде проведено національний мультипредметний тест з трьох предметів: української мови, математики та історії України, який відбудеться з 18 липня по 10 серпня 2022 року.

Попереду – літо, але літо не таке як зазвичай…. Нові випробування для випускників та зовсім інші канікули для школярів.

Щиро зичимо всім учасникам освітнього процесу впевненості в завтрашньому дні, мирного неба над головою та справжніх літніх канікул, які, віримо, настануть зовсім скоро! Випускникам бажаємо цікавих відкриттів у новому самостійному житті! Не зупиняйтесь розвиватися, наполегливо здобувайте нові життєві знання та будьте гідними громадянами своєї країни!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь