У кількох закладах освіти громади функціонуватимуть літні табори

Дата: 01.06.2022 14:33
Кількість переглядів: 210

На календарі – 1 червня. 98-й день війни та перший день літа.  

Незвична літня пора цьогоріч і для школярів, адже повномасштабне вторгнення росії в Україну внесло зміни як в організацію навчального процесу так і літнього дитячого відпочинку.

Відділом  освіти Сокирянської міської ради у червні цього року буде попередньо розглянуто освітні програми закладів освіти громади на наступний 2022/2023 навчальний рік. Актуальним також є питання підготовки освітніх установ до початку нового навчального року. Тож влітку проводитимуться поточні ремонти в закладах освіти, задля того, аби з 1 вересня 2022 року, за можливості, учні змогли приступити до освітнього процесу в очній формі.  

З 01 по 17 червня на базі п’яти закладів загальної середньої освіти громади функціонуватимуть літні мовні табори, аби діти зацікавились вивченням іноземних мов та змогли самостійно вивчати їх вдома. Під час літнього відпочинку залучатимуться також дітки із числа внутрішньо переміщених осіб. Також, для школярів та педагогічних працівників профільним відділом розробляються рекомендації для організації психологічних літніх пікніків.

Окрім того, Центром творчості дітей та юнацтва упродовж червня буде організовано мистецький табір за такими напрямками: еколого-натуралістичний, художньо-естетичний, декоративно-ужитковий. Він сприятиме творчому, інтелектуальному, духовному розвиткові дітей. А на базі Романковецької комунальної дитячо-юнацької спортивної школи  функціонуватиме спортивна секція.

Тож віримо в перемогу! Сподіваємось, що з 1 вересня учні зможуть сісти за парти та розпочати новий навчальний рік у широкому колі однокласників!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь