«Ми діти свого народу» - під такою назвою прийшов мистецький гравікон у Центрі творчості дітей та юнацтва міської ради

Дата: 01.06.2022 16:50
Кількість переглядів: 175

Майбутнє української нації – її діти. Діти, яким сьогодні, у ХХІ столітті, випало жити у час війни. І кожен захисник і захисниця, даючи  відсіч російському агресору, в першу чергу, думають про них - про своїх нащадків, дітей.

Сьогодні, 01 червня, у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей, який покликаний нагадати суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

З нагоди цього важливого свята на базі Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради за участю вихованців закладу, діток з числа внутрішньо переміщених осіб та вихованців Інклюзивно-ресурсного центру відбувся мистецький патріотичний гравікон  «Ми діти свого народу».

Для діток педагоги Центру із директором Наталією Кулій, організували пізнавальний квест, під час якого команди переміщувались від станції до станції за визначеним маршрутом та виконували різноманітні завдання.

Привітати діток зі святом та нагородити команди учасників та переможців солодкими призами та медалями завітали секретар міської ради Любов Степаненко та начальник відділу освіти Галина Рябко.

В ході мистецького гравікону вихованці Центру продемонстрували творчі номери та патріотичний флешмоб, а також мали змогу дізнатися таємниці пожежної техніки та побувати в службовому автотранспорті поліції.

Присутні на заході вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих у російсько-українській війні та подякували захисникам та захисницям за можливість зібратися у дружньому колі.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь