Працівниками муніципальної інспекції та поліцейськими офіцерами громади проведено роз'яснювальну роботу щодо аспектів здійснення виїзної/виносної торгівлі в населених пунктах громади

Дата: 07.06.2022 15:42
Кількість переглядів: 553

Днями інспектором з архітектурно-будівельного контролю та благоустрою відділу муніципальної інспекції Іриною Якубиною спільно з поліцейським офіцером громади Костянтином Пилипчуком  та дільничним офіцером поліції Денисом Швецем здійснено  виїзди у села Грубна, Вітрянка, Селище та Білоусівка з метою проведення серед населення роз'яснювальної роботи  щодо порядку укладення договорів на здійснення виїзної/виносної торгівлі.

Для здійснення діяльності із виїзної заготівлі чи торгівлі на території населених пунктів Сокирянської громади суб'єктам господарювання різних форм власності (тобто фізичним та юридичним особам) необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг або відповідного старостинського округу з необхідними документами не пізніше ніж за день до початку здійснення торгівлі/заготівлі. Підписання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою та сплата розрахованої суми є підставою для провадження вищевказаної діяльності.

Варто зауважити, що дані вимоги передбачені Положенням про організацію та проведення виїзної/виносної торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Сокирянської територіальної громади, яке затверджене рішенням шостої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання від 22 квітня 2021 року.

Нинішнього року, для зручності суб'єктів господарювання, здійснювати оплату пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою можна буде здійснювати через термінали самообслуговування, які розміщені на базі продовольчих магазинів відповідних старостинських округів. В програмно-технічному комплексі функціонуватиме опція «Внески на розвиток благоустрою», де вводитимуться прізвище, ім’я та по-батькові особи, яка здійснює діяльність, та сума внеску – розрахована відповідно до укладеного договору. Реквізити заповнюватимуться автоматично. Наразі фахівці працюють над тим, аби дані опції було внесено до програмних комплексів терміналів самообслуговування. Найближчим часом послуга буде доступна для населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь