На Сокирянщині розпочало діяльність підприємство релоковане з міста Суми

Дата: 14.06.2022 16:00
Кількість переглядів: 287

Нещодавно на територію Сокирянської громади переміщено підприємство «Адвантісс», яке надає послуги в сфері ІТ-технологій. Зокрема,  його фахівці займаються розробленням програмного забезпечення для іноземних замовників. До початку війни підприємство працювало в місті Суми. На Сокирянщину релоковано 14 працівників фірми.

Шляхом проведення відкритого аукціону товариству надано в оренду приміщення для забезпечення належної роботи фахівців. Нині триває процес правового регулювання діяльності компанії на території громади та забезпечення сплати податків до місцевого бюджету.

Загалом фахівцями відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності Сокирянської міської ради проводиться систематична робота з підприємствами з областей України, де тривають активні бойові дії, щодо їх релокації на територію Сокирянської громади. Наразі проведено відповідні перемовини  та надано наявні в громаді пропозиції 34 підприємствам.

Як зауважує міський голова Василь Козак, Сокирянська громада готова і надалі приймати підприємства з інших регіонів країни, де проходять бойові дії та всіляко сприяти у їх розміщенні та відновленні виробництва. «Спільними зусиллями ми маємо відновлювати економіку та працювати на благо нашої країни - зауважує міський голова.

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь