В Сокирянській міській раді розглядається питання облаштування закладів освіти громади електронною системою охорони

Дата: 14.06.2022 18:17
Кількість переглядів: 435

Пілотним проектом став опорний заклад Шебутинецький ліцей, де фахівцями встановлено систему відеонагляду та сигналізації. Презентація особливостей та специфіки роботи системи охорони відбулась сьогодні, 14 червня.

З можливостями та перевагами системи охорони навчального закладу ознайомились директори закладів загальної середньої освіти громади, депутати Сокирянської міської ради, а також міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, начальник відділу освіти міської ради Галина Рябко.

Про специфіку роботи систем відеонагляду та сигналізації розповів керівник Управління поліції охорони в Чернівецькій області Михайло Романюк. Охорону закладу освіти забезпечуватимуть працівники поліції охорони.

Михайло Романович зауважив, що система сучасна і надзвичайно ефективна та поряд з цим доступна у користуванні для осіб, які будуть відповідати за її організацію на об’єкті.

Схожі системи вже використовуються в багатьох областях України. За словами фахівців, управління системою доступне навіть дистанційно – за допомогою смартфона. Зображення із системи відеонагляду закладу виведено на пульт чергової частини поліції охорони, яка розташована в місті Сокиряни. Як тільки на чергову частину надійде сигнал про загрозу втручання на об’єкт, наряд поліцейських Дністровського відділення Управління поліції охорони в Чернівецькій області невідкладно здійснює виїзд на місце. У разі виявлення порушника, працівники поліції охорони його знешкоджують та доставляють до відділення поліції №1 міста Сокиряни.

В ході презентації проекту освітяни мали змогу побачити як на практиці функціонує встановлена система захисту об’єкта та діють працівники поліції охорони.

«Це сучасні технології захисту об’єктів, необхідність використання яких диктують вимоги часу. Доцільність їх використання очевидна, однак рішення прийматимуть депутати міської ради» - зауважує міський голова Василь Козак.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь