За порушення законодавства у сфері благоустрою передбачається адміністративна відповідальність

Дата: 16.06.2022 11:57
Кількість переглядів: 263

Днями, під час перевірки дотримання вимог законодавства у сфері благоустрою, на території міста Сокиряни інспектором архітектурно-будівельного контролю та благоустрою відділу муніципальної інспекції Іриною Якубиною спільно із поліцейськими офіцерами громади Костянтином Пилипчуком та Олегом Томнюком було виявленно порушення вчинене жителем адміністративного центру.

Зокрема, громадянин порушив пункт 8 статті 16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», в якому йдеться, що у не відведених місцях випасати худобу, вигулювати та дресирувати тварин заборонено. Варто зауважити, що зі скаргами на дії вказаного мешканця неодноразово звертались власники земельних ділянок, де чоловік випасав свійських тварин.

Відтак, уповноваженими особами складено протокол про правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та надіслано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

Закликаємо жителів громади відповідально ставитись до встановлених правил та норм благоустрою! Від нас залежить, як виглядатиме наша громада!

 У разі порушення встановлених вимог до  порушників будуть вживатись заходи реагування, передбачені чинним законодавством України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь