До мистецького табору дозвілля та відпочинку, що діє на базі Центру творчості дітей та юнацтва, завітали поліцейські та рятувальники

Дата: 16.06.2022 16:31
Кількість переглядів: 228

Цікавим та насиченим виявився сьогоднішній день для вихованців Центру творчості дітей та юнацтва, серед яких і дітки із числа внутрішньо переміщених осіб.

 До мистецького табору дозвілля та відпочинку завітали працівники відділення поліції №1 (м. Сокиряни) спільно із поліцейським офіцером громади Костянтином Пилипчуком та рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №8 державного пожежно-рятувального загону №5 ГУ ДСНС України у Чернівецькій області.

Правоохоронці провели з вихованцями профілактичну бесіду «Я і закон» та ознайомили із спецзасобами, які використовують поліцейські під час виконання професійних обов’язків.

Бійці ДСНС розповіли дітлахам про будні вогнеборців, провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» й продемонстрували  пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні підрозділу.

Враховуючи наскільки вразила й захопила зустріч юних глядачів, впевнені, що гостям вдалося переконати дітей дбати власну безпеку.
 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь