Кожен житель може подбати про благоустрій громади, доклавши хоча б частинку зусиль

Дата: 17.06.2022 16:13
Кількість переглядів: 254

Відділ муніципальної інспекції міської ради спільно із поліцейськими офіцерами громади продовжують здійснювати контроль у сфері благоустрою на території Сокирянщини.

Так, днями інспектор архітектурно-будівельного контролю та благоустрою відділу муніципальної інспекції Ірина Якубина спільно із поліцейськими офіцерами громади Костянтином Пилипчуком та Олегом Томнюком, реагуючи на звернення громадян, здійснили виїзд до сіл Гвіздівці та Олексіївка.

В результаті роботи виявлено, що житель села Олексіївка здійснював обробку багаторічних  насаджень в межах населеного пункту пестицидами та агрохімікатами без дотримання встановлених норм і правил. Із вказаним громадянином проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу та попереджено про наслідки, які може мати проведення вказаної діяльності, в тому числі і адміністративну відповідальність.

Нагадаємо, що роботи з засобами захисту рослин необхідно проводити в перші ранкові (до 10 год) і вечірні години при мінімальних висхідних повітряних потоках (3- 4 м/с). Окрім того, при проведенні обробок індивідуальних садів і городів засобами захисту рослин, необхідно дотримуватися вимог ст. 103 «Зміст добросусідства» Земельного кодексу України, відповідно до якої власники та землекористувачі земельних ділянок повинні обирати такі способи використання земельних ділянок відповідно до їх цільового призначення, при яких власникам, землекористувачам сусідніх земельних ділянок завдається найменше незручностей.

На території Гвіздовецького старостинського округу було перевірено результати усунення порушення норм і правил благоустрою місцевим жителем. Зокрема, минулого тижня фахівцями виявлено розміщення на території загального користування будівельних матеріалів та деревини. Жетелю села Гвіздівці було винесено припис з вимогою привести територію до відповідного санітарно-технічного вигляду. Вимоги припису виконано, недоліки усунуто в повній мірі.

Шановні жителі Сокирянщини, просимо вас відповідально ставитися до правил благоустрою. Адже вчасне вивезення сміття, скошування трави, прибирання прилеглої місцевості, впорядкування розміщених будівельних матеріалів та сільськогосподарської техніки – елементарні речі, про які може подбати кожен.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь