Завершив свою роботу літній мистецький табір дозвілля та відпочинку Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради

Дата: 22.06.2022 16:06
Кількість переглядів: 243

Ось і завершив свою роботу літній мистецький табір дозвілля та відпочинку Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради.

Впродовж 21-го дня його вихованці, в тому числі і діти з числа внутрішньо переміщених осіб, брали участь у пізнавальних квестах, навчальних екскурсіях та подорожах, екологічних та музичних вікторинах, мистецьких пікніках, патріотичних боді-артах та флешмобах, змаганнях та естафетах.

З дітьми працювали професійні педагоги Центру творчості дітей та юнацтва, які дбали про те, щоб їм було цікаво, комфортно і весело…

Сьогодні, 22 червня, з нагоди закриття мистецького табору, на базі Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи серед юних гімнасток - вихованок гуртка «Циркове мистецтво» відбулися міські змагання з художньої гімнастики «Літня феєрія – 2022». Дівчатка продемонстрували патріотичні показові номери, а всі учасниками заходу взяли участь у веселій естафеті та майстер-класі з боді-арту.

Привітати вихованців табору та нагородити переможців змагань завітали секретар міської Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, голова профспілки працівників освіти Сокирянської територіальної громади Анатолій Полонка.

«Ви – наше майбутнє. Щиро дякую, що завжди гідно представляєте громаду у різноманітних обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, змаганнях, фестивалях. Бажаю миру та щасливого майбутнього!» - звернулась до дітей секретар міської ради Любов Степаненко.

Відтак, юним гімнасткам-переможницям вручено Грамоти відділу освіти міської ради та медалі, а кожному учаснику табору – грамоти Центру творчості дітей та юнацтва. Отримали дітки і солодкі подарунки та фрукти.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь