Наше основне завдання – зробити все від нас залежне, аби кожна дитина Сокирянщини мала сім'ю

Дата: 27.06.2022 17:30
Кількість переглядів: 261

 На цьому наголосив міський голова Василь Козак в ході чергового засідання виконавчого комітету міської ради, де розглядалось питання про неналежне виконання  батьківських обов'язків  матір'ю щодо її малолітніх дітей.

Жителька одного із населених пунктів громади,  через різні причини, не належним чином виконує свої батьківські обов’язки. Родина перебуває під супроводом фахівців служби у справах дітей та відділення - Центру соціальних служб територіального центру соціального обслуговування.

Проблемне питання, яке виникло в родині, також виносилось на розгляд комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській міській раді. Матір неодноразово попереджено про наслідки неналежного батьківства.

Врахувавши всі деталі справи, а також позицію старости населеного пункту, членами виконкому було ухвалено рішення – надати матері випробувальний термін строком 1 місяць для того, аби виправити ситуацію в родині.

«Наше першочергове завдання – зберегти для діток сім’ю та допомогти матері подолати труднощі» - зауважує міський голова Василь Козак.

Відтак, за дорученням міського голови Василя Козака, щоб підтримати матір та допомогти їй виправити ситуацію, що склалась,  для потреб родини надано продукти харчування, речі першої необхідності, одяг та постільну білизну, засоби гігієни. Окрім того, Василь Васильович визначив завдання профільним службам вжити заходів щодо працевлаштування матері.

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь