Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 28.06.2022 13:30
Кількість переглядів: 262

Сьогодні, 28 червня, провела своє засідання адміністративна комісія при виконавчому комітеті Сокирянської міської ради. Під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала, за участю керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко і членів комісії розглянуто 4 протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст.152 КУпАП,  складені на деяких жителів громади.

 

Зокрема, заслухано справу стосовно жителя села Кулішівка, який перекрив проїзд вулиці та заїзд до шкільної їдальні шляхом технічного розриття об’єкта благоустрою.         

Правопорушення, передбачене ст. 152 КУпАП, також вчинив житель міста Сокиряни, який у не встановленому місці випасав свійських тварин.

Порушив правила благоустрою і мешканець села Білоусівка, який за межами своєї присадибної ділянки розмістив дрова та сільськогосподарську техніку.

Подібне правопорушення вчинила  і жителька села Михалкове, яка у не встановленому місці, поза межами своєї присадибної ділянки розмістила будівельні матеріали.

Детально вивчивши матеріали справ, члени комісії ухвалили рішення накласти на кожного з вказаних громадян адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром у п’ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 «На території Сокирянської громади діють встановлені Правила благоустрою, це стосується і міста Сокиряни і населених пунктів, уповноважені особи і надалі працюватимуть над тим, аби панував лад у кожному куточку, а недобросовісних громадян буде притягнуто до адміністративної відповідальності» - наголосив перший заступник міського голови Іван Гангал.

 

Нагадаємо, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь