В Сокирянській міській раді розглянуто звернення жителів села Грубна

Дата: 04.07.2022 16:46
Кількість переглядів: 245

Сьогодні, 04 липня, до Сокирянської міської ради звернулась ініціативна група жителів села Грубна стосовно призначення старости Грубнянського старостинського округу, яке найближчим часом буде виноситись на розгляд депутатів Сокирянської міської ради.

Зустрілись з жителями села та розглянули їх позицію Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, секретар виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко.

Уважно вислухавши думку громадян, міський голова Василь Козак зауважив, що приймаючи будь-яке рішення міська рада і він особисто керуються, в першу чергу, інтересами людей.

 «Я завжди дотримуюсь такої позиції: якщо ми хочемо кращого життя і розвитку для кожного населеного пункту та громади в цілому – то нам потрібно над цим усім разом працювати. Ніхто не зробить наше життя більш зручним та комфортним окрім нас самих» - зазначає Василь Васильович.

 «Тому, незалежно від того, кого буде призначено старостою Грубнянського старостинського округу, без підтримки жителів - показати гарний результат буде важко» - додає міський голова.

Секретар міської ради Любов Степаненко роз'яснила громадянам процедуру висування кандидатури старости та порядок її затвердження - відповідно до норм чинного законодавства та зазначила, що в будь-якому випадку рішення стосовно кандидатури, яка буде погоджена на посаду старости Грубнянського старостинського округу, ухвалюватимуть депутати міської ради.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь