До уваги громадян, які здійснюють на території Сокирянської громади заготівлю та реалізацію сільськогосподарської продукції

Дата: 05.07.2022 17:26
Кількість переглядів: 246

 

Для зручності суб'єктів господарювання, оплату пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою громади віднині можна здійснювати через термінали самообслуговування, які розміщені на базі торговельних закладів старостинських округів. Відповідні опції вже внесено до операційного меню терміналів.

Нагадаємо, що відповідно до Положення про організацію та проведення виїзної/виносної торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Сокирянської територіальної громади, затвердженого рішенням шостої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання від 22 квітня 2021 року, для здійснення заготівлі та реалізації сільськогосподарської продукції суб’єкти господарювання різних форм власності (фізична або юридична особа) повинні отримати погодження на здійснення відповідної діяльності.

Для цього необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг, або відповідного старостинського округу з необхідними документами не пізніше ніж за день до здійснення торгівлі/заготівлі. Зокрема, потрібно надати заяву встановленого зразка та копії паспорта й ідентифікаційного коду громадянина України.

На підставі наданої заяви адміністратор ЦНАП або уповноважена особа старостинського округу, керуючись зазначеним вище положенням та методикою, розраховує суму пайової участі громадянина та надає до підпису заявнику договір «щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою» із вказаними реквізитами для сплати розрахованої суми. Договір підписується на термін зазначений в заяві, але не більше ніж до 15 січня року, наступного з дати вказаної у зверненні.

Відповідно, сума пайової участі розраховується за період здійснення діяльності, вказаний у договорі. Підписаний договір та квитанція про сплату розрахованої суми пайової участі є підставою для здійснення заготівлі сільськогосподарської продукції на території, що є комунальною власністю Сокирянської міської територіальної громади.

За розрахунками фахівців, плата за 1м2 території, що зайнята для заготівлі продукції, становитиме орієнтовно 10 грн 06 коп.

Кошти, сплачені заготівельниками, будуть спрямовані виключно на благоустрій населеного пункту, в якому безпосередньо здійснюється діяльність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь