Офіційне звернення

Дата: 06.07.2022 16:20
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

На адресу Сокирянської міської ради надходять звернення стосовно проведення на території туристичного комплексу «Услад», що в селі Ломачинці, масового заходу, який передбачає концертну програму та фаєр - шоу. Громадяни скаржаться на гучну музику та скупчення людей.

Сокирянська міська рада офіційно повідомляє - про проведення зазначеного заходу поінформована не була та дозволу на його організацію не надавала.

З тим, аби знизити соціальну напругу серед населення, керівництво Сокирянської міської ради звернулось до відповідних структур, а також правоохоронних органів з клопотанням вжити заходів реагування. Результати розгляду звернення наразі не відомі.

Сокирянська міська рада не уповноважена забороняти чи надавати дозвіл на проведення такого роду заходів, оскільки в умовах правового режиму воєнного стану ці повноваження не належать до компетенції органів місцевого самоврядування, а входять до сфери управління військово-цивільних адміністрацій. Погодження на проведення заходу надав голова Дністровської військово-цивільної адміністрації Олег Мельничук та штаб ТРО.

Поряд з цим, Сокирянська міська рада, як орган місцевого самоврядування, засуджує проведення масового розважального заходу на території туристичного комплексу «Услад» в той час, як захисники України виборюють свободу та бережуть наш спокій, ціною власного життя.

Сокирянська міська рада вимагатиме надання належної правової оцінки події, що має місце на території туристичного комплексу «Услад», та вжиття відповідних заходів реагування до осіб, які його організували в умовах воєнного стану.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь