Сильні – коли разом!

Дата: 11.07.2022 17:11
Кількість переглядів: 201

 

Негода, яка сталася на Сокирянщині кількома днями раніше, завдала значної шкоди будівлям жителів у кількох населених пунктах громади та призвела до руйнації чималих площ посівів сільськогосподарської продукції. Окрім того, призвела до обриву ліній електропередач, повалила дерева на проїжджій частині.

Однак, завдяки злагодженій роботі профільних служб та жителів громади – негативні наслідки стихійного лиха у  найкоротші терміни вдалось усунути. Зокрема, одразу після припинення вітру та дощу жителі сіл Коболчин, Ожеве, Василівка, Олексіївка, Новоолексіївка, Гвіздівці та станції Сокиряни пліч-о-пліч з  фахівцями долучились до ліквідації наслідків негоди, спільними зусиллями допомагали розчищати проїжджі частини автошляхів, аби якомога швидше звільнити дороги для руху автотранспорту, в тому числі і екстрених служб.

Сокирянська міська рада, її виконавчий комітет та особисто міський голова Василь Козак висловлюють подяку всім небайдужим жителям та старостам населених пунктів, які активно долучились до ліквідації негативних наслідків негоди,  працівникам Сокирянської дільниці АТ «Чернівціобленерго», керівнику АТ «Чернівціобленерго» Олександру Ніверчуку та бригадам підприємства, які прибули на підсилення,  рятувальникам, працівникам філії «Сокирянський райавтодор» та КП «Сокиряни-Благоустрій», поліцейським офіцерам громади – за відповідальне ставлення до спільної справи та злагоджену роботу.

Ви довели, що  тільки об’єднання спільних зусиль матиме дієвий результат.

Дякуємо всім, хто надав допомогу для виконання невідкладних робіт щодо відновлення життєдіяльності громади. Оперативне усунення наслідків надзвичайної ситуації – підтвердження того, що ми у своєму домі – на Сокирянщині – спільними зусиллями можемо подолати будь-які негаразди та негоди!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь