Ще 305 громадян із числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Сокирянщині, отримали гуманітарну допомогу від благодійної організації «Право на захист» у співпраці з «HelpAge International»

Дата: 15.07.2022 10:39
Кількість переглядів: 283

Ще 305 громадян із числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Сокирянщині, отримали гуманітарну допомогу від благодійної організації «Право на захист» у співпраці з  «HelpAge International».

14 липня, централізовані пункти роздачі продуктових наборів було організовано на базі Романковецького та Білоусівського старостинських округів, куди прибули переселенці, які мешкають у різних населених пунктах громади.

Варто зазначити, що пакунки надано громадянам, які переселились із інших областей України та перебувають на електронному обліку у старостинських округах та представили  відповідні документи.

Завдяки співпраці благодійної організації «Право на захист», Сокирянської міської ради та старостинських округів підтримкою вдалось охопити внутрішньо переміщених осіб, які проживають у всіх населених пунктах громади. Загалом – це близько семи сотень людей.

Продуктові набори, надані громадянам, які прибули на Сокирянщину із інших областей України, містили цільні крупи, пластівці швидкого приготування, макарони, олію м’ясні та рибні консерви, бобові, цукор та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь