У Сокирянській громаді попрощалися із відважним захисником Максимом Кравцем

Дата: 20.07.2022 14:57
Кількість переглядів: 222

20 липня Сокирянщина попрощалася із мужнім та відважним юним захисником, жителем села Ломачинці Максимом Кравцем. Наш загиблий земляк був світлою людиною, яку всі запам’ятають лише з добротою та посмішкою у серці.

З дитинства Максим вирізнявся особливим геном людяності і до останнього подиху залишився таким. Ворожа ракета забрала його життя 16 липня під час виконання бойових завдань на Донеччині.

Військовослужбовець добровільно став на захист Батьківщини, проходив службу в одній із військових частин Національної гвардії України.

Жителі громади - старі і малі, сивочолі і зовсім юні схилили голови в жалобі, зустрічаючи полеглого воїна-захисника та проводжаючи його до місця останнього спочинку.

Попрощатись із Героєм та віддати йому шану прийшли рідні, друзі, бойові побратими, земляки, Сокирянський міський голова Василь Козак, перший заступник міського голови Іван Гангал, командир військової частини, в якій проходив службу загиблий солдат, представник другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Богдан Гайдей, староста Ломачинецького  округу Лілія Кефа, освітянська родина Ломачинецької гімназії.

 

«Не дивлячись на свій юний вік Максим любив Україну і робив усе для того, щоб ми почувалися в безпеці. Наша держава трималася і тримається на таких як Максим Кравець – мужніх, вірних, надійних. Він був великим патріотом і показав нам усім приклад того, як треба любити Батьківщину» - зазначив міський голова Василь Козак.

 

Останній спочинок Максим знайшов на кладовищі рідного села.

Вічна пам’ять та слава Герою!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь