Стартував літній дитячий клуб «SummerUA» для дітей громади та дітей із числа внутрішньо переміщених осіб

Дата: 20.07.2022 16:41
Кількість переглядів: 168

На Сокирянщині стартував літній дитячий клуб «SummerUA» для дітей громади та дітей із числа внутрішньо переміщених осіб.

Табір створений в межах ініціативи DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні».

Як повідомлялося раніше, Сокирянська громада - в числі переможців кампанії DECIDE, яка реалізується в рамках впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Відтак, літній дитячий клуб отримав методичний супровід від експертів проекту, а також спеціальне обладнання та необхідні матеріали для організації табору.

Організатори та залучені працівники пройшли серію спеціальних тренінгів щодо громадянської освіти; соціально-психологічної підтримки дітей і підлітків ВПО; організації квестів з історії громади та місцевого самоврядування, демократії та прав людини, етнографії; здорового способу життя і безпеки життєдіяльності у воєнний час.

«Громада дружня до дітей» - під таким гаслом тренери проводяться різні види занять   для діток громади та діток із числа внутрішньо переміщених осіб.

На 10 днів функціонування табору тренерами розроблено десять різних тем для обізнаності  юних хлопчиків і дівчаток  в плані спільного життя у громаді. Зокрема, що стосується ідентичності, рівності, вирішення конфліктних ситуацій, відповідальності, а також правил і законів тощо.

Також,  завдяки наданим обладнанню та матеріалам, організаторами створено чотири різні локації, в кожній з яких дітки пізнаватимуть нове за допомогою різноманітних ігор та квестів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь