На Сокирянщині працевлаштовано 6 внутрішньо переміщених осіб, працедавці отримають компенсацію

Дата: 25.07.2022 09:14
Кількість переглядів: 156

За повідомленням Сокирянської філії Чернівецького обласного центру зайнятості, починаючи з 24 лютого по липень цього року у Сокирянській громаді офіційно працевлаштовані 6 внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, роботою забезпечені четверо лікарів, які працюють у комунальному некомерційному підприємстві «Сокирянська лікарня». Також, одну громадянку працевлаштовано на посаду бухгалтера до Сокирянської інкубаторної станції. Ще одну внутрішньо переміщену особу забезпечено місцем роботи в одному із приватних підприємств міста Сокиряни.

Двоє осіб, які знайшли тимчасовий прихисток на Сокирянщині, самостійно працевлаштувалися у місті Чернівці  та працюють у сфері торгівлі.

Відповідно до урядової програми, працедавцям, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб,  відшкодовуються кошти у розмірі 6500 гривень упродовж двох місяців. Компенсація витрат здійснюється за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом.

Як зазначають у Сокирянській філії Чернівецького обласного центру зайнятості, сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб – одне з пріоритетних завдань, яке стоїть перед центром зайнятості.

Фахівці центру інформують внутрішньо переміщених осіб про соціальні послуги, які надаються службою зайнятості, ознайомлюють з актуальними вакансіями, освітніми послугами та інтернет-ресурсами Державної служби зайнятості.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь