Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 25.07.2022 16:33
Кількість переглядів: 122

У Сокирянській міській раді під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала, за участю керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, сьогодні, 25 липня, відбулось чергове засідання адміністративної комісії. В ході роботи розглянуто чотири протоколи про адмінправопорушення, які передбачені статтею 152 КУпАП, складені уповноваженими особами.

Відтак, притягнуто до адміністративної відповідальності мешканку громади, яка самовільно облаштувала вигрібну яму у невстановленому місці. На громадянку накладено штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Порушив стандарти, норми і правила у сфері благоустрою ще один житель громади, який розмістив будівельні матеріали поза межами будівельних майданчиків. Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді адміністративного стягнення також розміром 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

З мешканця одного з населених пунктів громади, який здійснив скидання каналізаційних вод з вигрібної ями на проїжджу частину дороги загального користування, ухвалено рішення стягнути штраф у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Одну справу, враховуючи той факт, що вона не підвідомча адміністративній комісії при виконкомі Сокирянської міської ради ухвалено рішення спрямувати за належністю.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь