Працівники правоохоронних органів нагадують про правила комендантської години

Дата: 26.07.2022 17:54
Кількість переглядів: 228

На території Чернівеччини з 23.00 до 5.00 години діє комендантська година. У цей час заборонено перебування громадян на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

Відтак, у визначений час мешканцям області, зокрема і Сокирянщини, необхідно залишатися вдома, а в разі спрацювання сигналу тривоги – спуститися в укриття.

Громадянам необхідно завжди мати при собі документ, що посвідчує особу, для пересування населеним пунктом, а чоловікам призовного віку ще й військовий квиток.

Контроль за дотриманням мешканцями краю тимчасових обмежень здійснюють спільні патрулі, до складу яких входять поліцейські та нацгвардійці.

Патрулі мають право затримати людину для перевірки документів, аби з'ясувати, чи може вона перебувати на вулиці в цей час. У разі необхідності може проводитися огляд речей, транспортних засобів, багажу і вантажів. Якщо особа чинить опір, правоохоронці можуть застосувати зброю.

Дозволяється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях без перепусток працівникам правоохоронних структур, які залучаються до здійснення заходів під час запровадження комендантської години, водіям транспортних засобів спеціалізованого призначення, які виконують невідкладне службове завдання, за умови ввімкнення спеціальних світлових сигнальних пристроїв.

Працівники поліції закликають усіх неухильно дотримуватися діючих обмежень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь