В міській раді відбувся конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Сокиряни

Дата: 02.08.2022 17:51
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

Відповідно до рішення виконавчого комітету Сокирянської міської ради від 24.06.2022 № 109 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Сокиряни» 02 серпня 2022 року в Сокирянській міській раді відбувся конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Сокиряни, по двох територіях надання послуг:

- вивезення твердих побутових відходів від житлових будинків індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) міста Сокиряни та суб‘єктів ведення господарської діяльності, розташованих на вказаній території, яке було визначено організатором конкурсу як «Лот №1»;

- вивезення твердих побутових відходів на території міста Сокиряни від багатоквартирних будинків, одноквартирних упорядкованих (за наявністю усіх видів послуг з благоустрою) та суб‘єктів ведення господарської діяльності, що розміщуються на вказаній території, яке було визначено як «Лот №2».

Організатором конкуру, в особі Сокирянської міської ради, отримано дві пропозиції, по одній з кожного напрямку надання послуг.  По  лоту №1 заявку на участь надіслав Васильєв Володимир Іванович - фізична особа-підприємець, по лоту № 2 - комунальне підприємство  «Сокиряни-благоустрій» .

За результатами оцінювання пропозицій, наданих учасниками, конкурсною комісією з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Сокиряни встановлено, що вони відповідають кваліфікаційним вимогам щодо вивезення твердих побутових відходів на території міста Сокиряни, про що прийнято відповідне рішення.

Відтак, послуги з вивезення твердих побутових відходів від житлових будинків індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) та суб‘єктів ведення господарської діяльності, розташованих на вказаній території міста Сокиряни, надаватиме Васильєв Володимир Іванович.

Послуги з вивезення твердих побутових відходів на території міста Сокиряни від багатоквартирних будинків, одноквартирних упорядкованих (за наявністю усіх видів послуг з благоустрою) та суб‘єктів ведення господарської діяльності, що розміщуються на вказаній території, надаватиме комунальне підприємство «Сокиряни-благоустрій».

Договори про надання  послуг з вивезення твердих побутових відходів з переможцями конкурсу будуть укладені  найближчим часом, на термін один рік.

Більш детально з інформацією щодо території, яку обслуговуватимуть переможці конкурсу можна ознайомитись за посиланням https://sokyryanska-gromada.gov.ua/ogoloshennya-2022-11-57-43-09-02-2022/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь