Триває робота з підготовки закладів освіти до нового 2022/2023 навчального року

Дата: 10.08.2022 11:34
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Робоча група у складі фахівців відділу освіти Сокирянської міської ради та профільних служб громади, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко та начальника відділу освіти Галини Рябко здійснює обстеження закладів освіти громади на предмет готовності до початку нового 2022/2023 навчального року.

Відповідно до наказу відділу освіти міської ради від 28.06.2022 №114/о, в період з 09 по 12 серпня буде здійснено перевірку всіх закладів загальної середньої  освіти громади. Окрім того, додатково перевіряються дошкільні установи, в яких були виявлені недоліки щодо облаштування укриттів.

Наразі фахівці відвідали 21 заклад освіти. В ході роботи звертається увага на технічний стан та оснащення шкільних харчоблоків, доступ до питної води, наявність технічної води, систему контролю якості та безпечності продуктів та умови їхнього зберігання, загальний санітарно-гігієнічний стан приміщень. На особливому контролі питання створення належних умов для укриття. Здійснюється прогнозування планової шкільної та дошкільної мережі,  а також комплектації груп закладів дошкільної освіти.

Окрім того, проаналізовано рівень створення мотивуючого освітнього простору, умов з охорони праці та доступності, рівень матеріально-технічної підготовки кабінетів, дотримання санітарних вимог та пожежної безпеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь