Сокирянську територіальну громаду відвідав голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк

Дата: 19.08.2022 15:20
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Спільно з Сокирянським міським головою Василем Козаком голова обласної військової адміністрації та начальник департаменту освіти і науки Оксана Сакрієр побували в селі Романківці та місті Сокиряни, де відвідали заклади загальної середньої, дошкільної, а також професійно-технічної освіти.

В ході поїздки відвідано 5 закладів освіти громади на наявність укриттів та їх відповідність затвердженим нормам. Зокрема, звернуто увагу на стан підготовки освітніх установ до роботи в режимі «офлайн», стан облаштування захисних споруд, умови їх експлуатації та функціонування, а також наявність достатньої кількості місць для розміщення учасників освітнього процесу.

Як зауважив міський голова Василь Козак, на початку серпня робоча група у складі фахівців профільних відділів міської ради та служб громади перевірила освітні установи громади на предмет наявності найпростіших укриттів та стан їх відповідності встановленим нормам. По кожному окремому закладу освіти детально вивчено наявні укриття та об’єкти, які можна використовувати як найпростіші укриття. Стосовно об’єктів, які не відповідали встановленим вимогам, директорам освітніх установ винесено рекомендації щодо їх усунення та приведення укриттів до передбачених норм.

За результатами робочого візиту Руслан Васильович відмітив належний рівень підготовки закладів освіти громади до роботи в стаціонарному режимі. Однак, в ході зустрічі досягнуто згоди стосовно того, що остаточне рішення – відпускати дітей до школи чи ні – ухвалюватимуть батьки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь