Міський голова привітав шанованого жителя громади з 97-м днем народження

Дата: 22.08.2022 14:57
Кількість переглядів: 432

Жива історія нашого краю – довгожителі. Це люди, які наповнені життєвою мудрістю та багатим досвідом, люди, які продемонстрували незламність перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Один із таких - шанований та поважний мешканець Сокирянщини Борис Якович Заболотний, якому сьогодні виповнюється 97.

Борис Якович народився у багатодітній сімї на Вінниччині,  з 1948 року мешкає на Сокирянщині. Свою трудову діяльність чоловік розпочав у 15 років - на посаді помічника рахівника колгоспу «Прогрес». З початком Другої світової війни відважний юнак одразу взяв до рук зброю та пішов боротись із фашистськими загарбниками. Борис Якович, не дивлячись на свій поважний вік, неабияк переймається теперішньою ситуацією в країні та  зауважує, що Україна обов’язково переможе, адже зло ніколи не переможе добро.

Варто зазначити, що поважний житель громади був депутатом міської ради багатьох скликань. Із значимою датою іменинника завітав привітати Сокирянський міський голова Василь Козак.

       «Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої» - звернувся Василь Васильович.

       Привітавши Бориса Яковича та вручивши Подяку міської ради і пам’ятний подарунок, міський голова поспілкувався із чоловіком, який охоче повідав про свої радісні та сумні дороги життя.

 

 

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь