Над адмінбудівлею Сокирянської міської ради урочисто замайорів синьо-жовтий стяг

Дата: 23.08.2022 10:41
Кількість переглядів: 171

Сьогодні, 23 серпня, вся Україна вшановує Державний Прапор України – одну із головних державних святинь українського народу та його святий оберіг.

Аби гідно вшанувати багатовікову історію українського державотворення та державну символіку незалежної України в місті Сокиряни відбулась  церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

Участь у заході взяли народні депутати України Валерій Божик та Володимир Козак, голова Дністровської районної районної ради Олександр Янчак, Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, представники правоохоронних органів та другого відділу Дністровського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Почесне право підняти Державний Прапор України в адміністративному центрі громади було надано народному депутату України Валерію Божику. Під звуки державного гімну синьо-жовтий стяг замайорів над адміністративною будівлею Сокирянської міської ради.

Із вітальним словом до учасників церемонії звернувся міський голова Василь Козак.

«Символ нашої Батьківщини, який пройшов довгий та героїчний шлях, викликає гордість за Україну, яка стала самостійною та суверенною. Він є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до незалежності. Він є оберегом наших воїнів на фронтах війни росії проти України» - зазначив Василь Васильович та побажав присутнім мирного блакитного неба, здоров’я, добробуту та щастя.

Сьогодні Державний Прапор є втіленням національної єдності, честі та гідності. Він уособлює наш національний дух і непереможність… І після нашої Перемоги він обов’язково замайорить у всіх куточках України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь