Відзначено випускників громади, які здобули максимальні 200 балів із різних предметів НМТ

Дата: 23.08.2022 12:41
Кількість переглядів: 211

Заохочувати, підтримувати та всіляко сприяти всебічному розвитку молодого покоління - такою є позиція Сокирянської міської ради та міського голови Василя Козака.

Відтак, аби відзначити випускників закладів загальної середньої освіти Сокирянської громади, які набрали максимальні 200 балів з різних предметів національного мультипредметного тесту, сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора України, відбулась урочиста церемонія вручення Почесних грамот Сокирянської міської ради та грошових премій 5-ти абітурієнтам, які здобували знання у різних освітніх закладах громади.

Зокрема, відзначено: Андрія Небесного та Катерину Криву – випускників Сокирянського ліцею, Богдану Редько – випускницю Романковецького ліцею ім. К.Ф. Поповича, Валерію Лєснік – випускницю опорного закладу «Василівський ліцей» та Дар’ю Савчук – випускницю опорного закладу «Білоусівський ліцей».

Вручили грамоти теперішнім абітурієнтам та привітали їх із успішним складанням тестування народні депутати України Володимир Козак та Валерій Божик.

Народні обранці подякували і батькам випускників за сумлінне виконання батьківських обов’язків, виховання, розвиток і високі досягнення у навчанні дітей та з нагоди Дня Державного Прапора України вручили Подяки Сокирянської міської ради.

Тож бажаємо талановитим діткам Сокирянщини віднайти правильну стежину в житті та завжди досягати поставлених цілей! Хай щастить у дорослому житті! Примножуйте вагомі здобутки на благо Сокирянщини та всієї України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь