Відзначено випускників громади, які здобули максимальні 200 балів із різних предметів НМТ

Дата: 23.08.2022 12:41
Кількість переглядів: 205

Заохочувати, підтримувати та всіляко сприяти всебічному розвитку молодого покоління - такою є позиція Сокирянської міської ради та міського голови Василя Козака.

Відтак, аби відзначити випускників закладів загальної середньої освіти Сокирянської громади, які набрали максимальні 200 балів з різних предметів національного мультипредметного тесту, сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора України, відбулась урочиста церемонія вручення Почесних грамот Сокирянської міської ради та грошових премій 5-ти абітурієнтам, які здобували знання у різних освітніх закладах громади.

Зокрема, відзначено: Андрія Небесного та Катерину Криву – випускників Сокирянського ліцею, Богдану Редько – випускницю Романковецького ліцею ім. К.Ф. Поповича, Валерію Лєснік – випускницю опорного закладу «Василівський ліцей» та Дар’ю Савчук – випускницю опорного закладу «Білоусівський ліцей».

Вручили грамоти теперішнім абітурієнтам та привітали їх із успішним складанням тестування народні депутати України Володимир Козак та Валерій Божик.

Народні обранці подякували і батькам випускників за сумлінне виконання батьківських обов’язків, виховання, розвиток і високі досягнення у навчанні дітей та з нагоди Дня Державного Прапора України вручили Подяки Сокирянської міської ради.

Тож бажаємо талановитим діткам Сокирянщини віднайти правильну стежину в житті та завжди досягати поставлених цілей! Хай щастить у дорослому житті! Примножуйте вагомі здобутки на благо Сокирянщини та всієї України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь