Добрі серцем та щирі душею

Дата: 01.09.2022 10:15
Кількість переглядів: 152

Напередодні одного із важливих, насичених емоційно, особливо для підростаючого покоління, свят – Дня знань, дітки із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку в службі у справах дітей Сокирянської міської ради, отримали рюкзаки зі шкільним приладдям, одяг та взуття. Отримали родини також продукти харчування та медикаменти.

Яскраве та надзвичайно корисне в шкільному житті приладдя і канцтовари, а також рюкзачки надали добрі друзі, які вже впродовж тривалого часу підтримують та допомагають нашій громаді – Український культурний центр в місті Таллін та безпосередньо його керівник – Анатолій Лютюк. Ми щиро вдячні нашим іноземним друзям за постійну підтримку та допомогу.

Як зауважують фахівці соціальних служб, канцтовари отримали дітки із сімей, які через різні причини опинились у складних життєвих обставинах, які цього року вперше підуть до першого класу, а також дітки, які вже відвідують початкові класи закладів освіти громади.

Дитячий одяг і взуття для хлопчиків та дівчаток надала приватна підприємиця із міста Сокиряни Наталія Георгіян. Для потреб малечі пані Наталія  подарувала нове сезонне взуття та куртки, плаття та блузи, светрики та штанці, а також багато іншого. Все це охоче доставили до осель діток фахівці служби у справах дітей міської ради та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Щирі дитячі посмішки та непідробні емоції – те, заради чого варто жити і робити добрі справи!

Дякуємо Наталії Георгіян за неодноразову благочинність та радість на обличчі діток у цей важкий час! Адже завжди приємно, коли про тебе хтось піклується!

Нехай добрі справи людей, які незважаючи ні на що намагаються робити добро повертаються їм сторицею!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь